Hiking in the Dolomites, Italy – Thru-hike Europe LOG#17

Hello Ah! You scared me!! Hello everyone and welcome for this seventeenth logbook! Time runs. It’s been almost nine months that we are on the trail. We’re now talking to you from the South Tyrol in Italy, exploring the Dolomites and wow we can tell you for sure that this Continue Reading

HIKING IN ITALY – Across the Italian Alps

HIKING IN CROATIA – Discovering the Dinaric Alps

Stunning Dolomites – Thru-hike Europe LOG#18

Hello everyone! We are super excited for this logbook number 18! This logbook is a bit special, It is the last one of Italy and the one marking the end of our crossing of the Alps. Last time we left you near the Lagazuoi tunnels. Those mountains are really famous, Continue Reading

HIKING IN ALBANIA – 600 km from Valbona to Saranda

Shqipëria ka qënë e izoluar nga pjesa tjetër e Evropës për pjesën më të madhe të historisë së saj Ky vend ka një identitet të fortë Dhe një shpirt të bukur Asnjëhere nuk qe e lehtë t’i pushtoje këto male Shqipëria fsheh një varietet të gjerë margaritarësh natyralë Shumica të Continue Reading

HIKING IN SPAIN – 1,500 km to discover Spain

HIKING IN PORTUGAL – 750 km in a wild and generous country

Le Portugal a été le premier pays de la traversée de l’Europe du sud par Deux Pas Vers l’Autre 750km à travers 3 régions Pendant 45 jours, nous avons pris le rythme de ce pays Nous avons commencé en Algarve par les sentiers de la Rota Vicentina Des rencontres inoubliables Continue Reading

HIKING IN BOSNIA AND HERZEGOVINA – The heart of the Balkans

“It’s this way!”