HIKING IN ALBANIA – 600 km from Valbona to Saranda

Shqipëria ka qënë e izoluar nga pjesa tjetër e Evropës për pjesën më të madhe të historisë së saj Ky vend ka një identitet të fortë Dhe një shpirt të bukur Asnjëhere nuk qe e lehtë t’i pushtoje këto male Shqipëria fsheh një varietet të gjerë margaritarësh natyralë Shumica të Continue Reading