vlogg: FRISÖRBESÖK, BLOGG OCH RIDNING

vlogg: FRISÖRBESÖK, BLOGG OCH RIDNING


100 thoughts on “vlogg: FRISÖRBESÖK, BLOGG OCH RIDNING

 1. Hej Therese. Du pratar ju ofta om att du tycker att djur ska få tillräckligt med plats. Det tycker jag med och som du säger finns det djur som har det bra och vissa som har det sämre. Jag rider själv och tycker att hästen borde få gå i en tillräckligt stor hage ca: 3 timmar minst varje dag. Tycker även att den borde få regnskydd i fall det blir oväder och jag tycker att alla ska få någon slags motion varje dag, man behöver ju inte alltid rida för att motionera den man kan ju t.ex: gå på promenad eller träna hästen från marken eller så.

 2. Dessutom är det ju bra om hästen får vila från träning nån dag om man kan fixa det. isf… kan den ju gå i hagen.

 3. Jag rider på målserum ridskola i väster vik och jag tycker att de behandlar hästarna bra där dom får motion varje dag men inte mer än två ggr per dag så att den blir utsliten och dom får vara ute i hagen en elr två ggr per dag. Ja men det är ju en ridskola så finns ju både hästvana människor och de som är lite mindre hästvana

 4. Angående ridning så har jag olika åsikter lixom min mamma och jag har en häst tillsammans men vissa delar av hästsport och så tycker jag inte alls om. Våran häst går ut i sin hage tidigt på morgonen tillsammans med andra hästar och kommer in till stallet ca 19 på kvällen. Under natten är dom inne i stallet i sina boxar. Vi brukar borsta honom nästan varje dag och pyssla om honom, vi rider då och då när vi har tid och det är inte hård träning utan vi rider mest runt på mysiga skogsvägar. Vi köpte honom av en som haft honom i trav men han va nu pansionerad då han blivit äldre och inte sprang in tillräckligt med pengar, men hos oss har han inga krav på sig och får ta det lugnt. Jag själv hatar travsporten då hästarna verkligen "springer ihjäl sig" ägarna köper massa hästar tränar dom hårt och tvingar dom ha massor med utrustning på sig och sen ska dom springa och bli piskade. Vinner hästen inte mycket pengar kommer dom till slut säljas (ofta till andra länder där djur inte behandlas bra alls) eller så slaktas hästen då dom bara är ute efter vinsterna och pengarna dom får in. Tycker det är fruktansvärt

 5. Jag och vi andra lite äldre av dina följare tror jag skulle uppskatta att du startar blogg. Jag hade gärna läst om allt ifrån inredning till din vardag.

 6. Jag rider och i mitt stall så mår hästarna bra, på sommaren så går dom på sommarbete, dvs att dom går i en stor hage dygnet runt. Hagen är stor med både en sjö och skog. på vintern så står dom inne på natten och ute bara under dagen. När dom står inne så har dom ju kompisar i boxarna brevid. Och dom får motion dagligen av elever. På sommaren så är det ridläger och då tar man extra micket hand om hästarna. ILYSM

 7. Jag rider och dom flesta behandlar hästar bra, men det är klart att det finns dom som inte gör det också. Jag tycker att man liksom måste försöka få det att bli så naturligt som möjligt för hästen och sen så då kompensera typ när det är saker som måste vara annorlunda:) Dom flesta hästarna går ute större delen av dagen (mer på sommaren) och är inte inne i stallet jättemycket.

 8. Jag rider islandshästar och jag tycker personligen och vad jag har sett att det ser ut som att dom har det roligare🤔 Alltså dom i mitt stall går i jätte stora skogshagar där dom får aktivera sig genom att dom får leta vart dom ska sätta fötterna och dom får leta efter gräs (Dom får annan mat också) sen går nästan alla på lösdrift vilket betyder att dom inte har nån box så dom står i sin hage med kompisarna ca 20 timmar per dygn vilket jag iallafall låtar rätt nice☺️

 9. jag har ridit i 7 år. bra saker är ju at dom får motion men det finns ju dom ser har häst bara för att kunna säga det. så allt är inte bra men en stor del. ILYSM THERESE

 10. Själv tycker jag att du ska starta en blogg, men vill typ att den ska vara mysig och avslappnande. för många andra bloggar känns så att man går rakt på sak och så, men jag tror att du kan få till en riktigt mysig blogg❤❤

 11. jag rider själv och som du säger finns det många som inte sköter sina hästar på ett bra sätt, men t.ex. där jag rider går nästan alla hästar i lösdrift vilket betyder att hästarna går i en stor hage åretom men dom har ett litet hus i hagen där dom kan gå in och sova när dom vill. Man kan också tycks att hästarna kanske tycker att det är jobbigt att ridas men om man rider hästen som dom flesta gör så mår hästen bara bra av det (den tycker det är kul)/ jag älskar dig så mycket och ser upp till dig😘😍😙❤🐎🐴❤😘😍😙

 12. Precis som med alla andra djur så är det väldigt olila med hur hästar behandlas. Men i vårt stall (och de stall jag känner) så släpper vi ut hästarna tidigt på morgonen i en stor hage med mycket skog, där hästarna kan skydda sig från vädret, sedan tar vi in dem sent på kvällen. Detta är under vinterhalvåret, under sommarn går hästarna i en ännu större hage och sover även ute då och blir nästan lite vilda. Angående träning så gör oftast hästar inte saker de inte vill göra! Utan oftast så tycker de om träningen och om inte så säger de ifrån!

 13. KAN ALLT OM HÄSTAR & RIDNING<3 Tycker inte det är "plågeri" direkt bara man tar bra hand om hästen! Vissa hästar har det inte så bra, ibland ser man revbenen genom skinnet och hästen blir förmodligen sur efter ett tag bara på grund av det! D: Men jag tycker att ridning är SUPERKUL men det beror såklart hur man tar hand om djuret

 14. Hej Therese! Jag rider på en ridskola och har en medryttarhäst. Hästarna på ridskolan får vara ute i hagen i ca 3 timmar om inte mer, de får frukost, lunch och middag. De får rida ridlektioner 2 pass per dag. Men nybörjare som inte kan rida behandlar hästen väldigt dåligt. De piskar hästen för de har för korta ben och kan då inte skänkla. De sitter och sliter o drar i tyglarna så att det gör ont i hästen mun. De sköljer inte av bettet ordentligt så att nästa gång hästen har på sig gränser är det matrester kvar och då för hästarna munsår. Jag har ridit i ca 6 år och vill vara så snäll som möjligt mot hästarna. Alla ponnyer i mitt stall står i spilta och storhästarna står i Box. Spilta är när de sitter fast med en grimma och inte kan vända sig, Box är när hästen går löst och kan vända sig, nu för tiden är det olagligt att bygga spiltor men mitt stall har kvar spillrorna sen innan och det är bara en ända storhäst som får stå i spilta. Den hästen mår verkligen inte bra av det och ingen bryr sig om honom. Jag tycker jättemycket sunt om honom. Hon är för stor för en spilta. Vi har faktiskt en ponny som står i en box, men alla älskar henne och ridlärarna också, så då ska hon få en lyxigare plast att stå.

 15. Jag har hört att en stigbyglarna är som att slå en i magen varje gång man trycker in dem mot hösten för att den ska trava fortare. Spö är som att slå en människa på rumpan med en piska. Bett är värre än en bettskena, alltså deras munnar spänns åt sidorna. Det finns ridskolor där dem varken använder spö, stigbyglar eller bett pga detta. I alla fall i uppsala. Varför jag vet om detta är för att en vän gick på en ridskola där dem inte använde dem här medlena. Sedan får vissa hästar vara mer ute än andra hästar, beroende på ridskola.

 16. Jag har själv häst och min häst går ute i stor hage hela dagen med flera andra hästar att umgås med. Så i mina ögon är den typen av ridsport super super men sen finns det såklart folk som har sina hästar i små små grushagar ute 2 timmar om dagen och inte pysslar med dem. Då är det en annan sak och det tycker jag inte är okej. Sen måste man också tycker jag förstå att hästar inte är maskiner hur fina tävlingshästar det är så måste de få leva hästliv. Men allt kring hästar är så pass anpassat till att det ska vara bra för dem att det är okey till nästan 100%

 17. Läser typ ALDRIG bloggar😁😁😁 men om du skulle börja blogga skulle jag SJÄLVKLART läsa dem💗

 18. Såklart finns det olika hästar som har det olika. Men det brukar vara så att på vintern så har man hästarna i en lite mindre hage nära stallet för att man lätt ska kunna ta in dem på natten. Medan på somrarna så brukar många hästar få gå på sommarbete. Alltså vara dygnet runt i en jättestor hage med mycket gräs och träd osv. Sedan till själva ridningen så brukar det vara så att hästarna är i en hage och sedan går man och hämtar dem när de ska ridas. Då har man dem endast i boxen/stallet för att göra de iordning. När man rider hästar har man oftast ett bett, vilket är en metallsak de har i munnen. Men det finns också träns utan, vilket är skonsammare för hästen. Sedan så är det viktigt att sadeln sitter bra osv så hästen inte får ont. Jag tycker att ridning är okej så länge hästen tas bra hand om. För att precis som hundar behöver tama hästar också disciplin, vilket ridningen ger. Hoppas du förstår lite bättre!

 19. Du pratade om ridning och att vissa slog dom för hårt…..När jag var liten så var jag så rädd att skada hästen så jag använde aldrig piska som vissa använder och jag var rädd att hästen typ skulle säckar ihop för att jag typ vägde för mycket 😂 #försiktignärmanvarliten 😂

 20. jag rider. Dom flesta privat hästar och ridskolehästar behandlas bra. Dom får mycket motion, och dom får även springa i hagen varje dag nr man inte rider dom (dom flesta iallafall) Men det ända som jag tycker är synd är att barnen som rider på ridskola ibland inte har respekt för hästen och bara drar i tyglarna lite hursomhelst.

 21. Ridning är inte bara till för egen vinnings skull. Hästar behöver röra på sig, och att dem står i boxar? Alltså det är som att man exempelvis bor ensam i en lägenhet. Vissa hästar går i lösdrift så man kan ju inte kalla alla hästar för "instängda".

 22. Hej Therese.
  Jag älskar dig och det du gör men nån blogg tror jag inte är en sån bra ide.
  För det första har du så mycket med youtube, poddar, den nya boken, möten och andra saker. Jag tror bara att det skulle bli för mycket. Men om du skulle vilja det så tycker jag att du ska göra det. Om du bestämmer dig för nånting så go all in! Men jag läser inte bloggar så mycket, med det menar jag aldrig. Men gör det du blir lycklig av. Tacksam för svar <3
  Ps LYSM <3 MVH En trogen följare Sofia

 23. Hej Therese. Min biologilärare berättade att om man förlorar ett öra, i till exempel en olycka, så kan man odla nya öron på musryggar genom att tillföra celler osv. Och det är ju rätt mycket mediciner, läkemedel mm. som är djurtestat inom sjukvården så jag undrar, hur gör då en vegan? Tar man inte pencilinet mot hosta om det är djurtestat? Och hur tänker du? ly!
  (om du svarar på den här frågan så ta gärna inte med mitt namn är du snäll)

 24. Det bra att rida är att man kommer så nära djuret och det dåliga med att rida är att det är en farlig sport men om man tar det försiktigt brukar det alltid gå bra om hästen inte är så pigg ?!

 25. prova att åka till ett stal(rida). snälla det vore jätte roligt
  för på stal brukar hästarna gå ut i en hage och vara med varandra ( hästarna ). det som kan vara lite mindre bra är att dom står väg i väg med varandra och dom tjuriga hästarna kan sparkar i vägarna. ps LYSM

 26. Men gulliga Therese du behöver inte starta en blogg för att vi ska få bla bla bla du fattar men du gör så mycket för oss och du bloggar månader och gör suuuper bra videos skriver en bok startdatum en webshop osv osv så gulliga du du behöver inte😊😙/ Alice

 27. Jag håller på med att köra hästar jag rider också men vi motionerar mina 2-3 gånger i veckan och natten är väl kanske tråkig men dom står i en stoooor hage nästan hela dagen och i stallet så är det 5 hästar och i hagen är det 4 ( alltså i mina hästars hage)😂

 28. Asså jag har följt dig i flera år och avgudar dig Therese. Du är en sån inspiration.
  Men nu dem senaste månaderna har jag börjat tycka om Anders, jag ogillade inte honom men han är en rolig prick.. Har han en bror….? Hihihihi
  Och om svar ja; DO U RECOMEND, RECOMEND?

 29. Min häst går på lösdrift året runt, Vilket betyder att han går ute hela tiden han och alla andra hästar (i samma hage) har som ett hus där dom kan gå in och värma sig. Dom får gott om mat och han får daglig motion när han går ute och betar hela tiden. Om du någon gång har sett en västernhästs film (tips titta på Flicka 1 super bra film beskriver typ mig och min häst's liv, förutom det sorgliga i filmen) min häst har det jättebra han är alltid glad och när man kommer fram till hagen så galoppar han fram till mig. Jag älskar honom och skulle aldrig göra honom illa❤️

 30. De får ju gå ut i hagen och motion varje dag, jag visiterar min häst varje dag dör att se om hon har skador och motionerar varje dag och går ut i hagen

 31. Det skulle va kul om du gjorde en blogg, men blir inte det lite för mycket therese? tänk att alltid göra nytt på youtube, gå på alla möten och svara på mail å så, skriva bok, hinna göra privata saker OCH ha en blogg? tycker du ska strunta i det och satsa på alla andra grejer du har för dig <3 ilysm

 32. Mina hästar går i stora grön hagar där dom kan springa fritt och göra vad dom vill.

 33. Känner ju lite såhär då: läs på lite om hästhållning. Man tar ju hand om hästen på så bra sätt som möjligt! Hästarna mår generellt sätt bra då de finns lagar kring hur stor/ liten boxen dom står i måste va dessutom hur länge den ska va ute minst antal timmar osv de är inte sämre med en häst än en hund om man har pengar o plats

 34. Jag har en egen häst & han går inne dom kallaste nätterna på vintern (mellan 19.00 & 05.30) och resten går han ute och springer i en stor hage, han motioneras ca 5-6 gånger i veckan och får väldigt mycket mat och det är så jag upplever dom flesta hästarna har det, tyvärr finns det hästar som inte har det så men majoriteten har det bra & dom står ju inte själva i boxen/spiltan utan en lag säger att hästar ALLTID ska ha sällskap av ett annat djur, get, ko, får, eller en annan häst☺️☺️❤️

 35. Jag har hästar på min gård och dom går ute nästan dygnet runt och vi rider och tar hand om dom varje dag❤️jag har ridit sen jag var fyra(nu är jag tretton)och jag red först på ridskola i sex år och den fick jag en egen ponny och de va de bästa som hänt mig❤️jag tycker egentligen inte om ridskolor för en häst vill ha en människa att vända sig till och lita på men på en ridskola är de jätte många som kommer till hästen hela tiden så den har ingen som riktigt litar på💞
  En häst är nästan som en hund. Den finns alltid där och vill ha kärlek och bli ompysslad mm❤️PS älskar dig du är bäst❤️

 36. Denna fråga: Kan du köra någon slags typ berättar stund att du liksom berättar
  om dig själv PS ILYSM <3

 37. Jag håller med dig helt klart med big lick att dem slår hästarna på benen och allt för att dem ska ta långa stora steg.. Vissa hästar behandlas inte lika bra som andra hästar, vissa får en rejäl svank rygg, vissa magra, vissa (misshandlade). Förstår dig helt klart. Men jag däremot skulle ALDRIG någonsin göra så mot en häst bara för att den ska ta stora långa steg, och det hemska är att man tävlar i det….

 38. Jag sluta på min ridskola för att det var inte bra behandlade jag har egen häst jag har haft egen häst hela mitt liv och ridit

 39. Hästar är ett flockdjur och mår bäst utav att gå ute året om med tillgång till vindskydd. Hästar som går ute håller längre och är både fysiskt och psykiskt friskare. Har man hästar installade för länge får de självskadebeteende som till exempel att de börjar "vandra". Alltså går runt i boxen och är oroliga. Om de inte får utföra sina behov kommer även detta problem upp om de tex inte får ha kontakt med andra hästar också. Finns fler olika beteenden men behöver inte ta upp alla. Självklart säger jag inte att ALLA hästar får självskadebeteende utan de som drabbas mest är de hästar som vistas ute alldeles för kort tid om dygnet. Har jag inte helt fel så får en häst vistas ute minst 4-6 timmar (rätta mig nån om jag har fel).

 40. Jag rider flera hästar, stallen dör mina hästar står tycker jag är bra. Det är privat stall så vem som helst kan inte, däremot har jag varit i ett flertal ridskolorskole stall där hästarna står dygnet runt i små spiltor och där de blir piskade ifall de inte orkar eller vill.

 41. Jag har hästar och våra hästar går ute i hage på sommaren dygnet runt men om de e för varmt så står dem inne i de svala och vår höst o vinter står dem inne på natten och ute hela dagarna dem rids ca 1 gång per dag och om de e för varmt eller kallt så rids dem inte dem har fri tillgång till vatten och får mat vid speciella tillfällen men jag vet ju inte vad andra gör med sina hästar hoppas jag ar till någon hjälp Therese ILYSM

 42. Jag har en häst och hon bor i en box på nätterna. Men på dagen så är hon ute i en stor hage. Men hon har exem i manen o svansen. Så ibland får vi ta in henne från hagen lite tidigare men hon får alltid vara ute.

 43. Ridskolehästar behandlas sådär. Det är ju som du säger , dom står själva till någon kommer och rider, och sen börjar de om. Privatägare behandlar bättre tycker jag. Där får hästen vara ute hela dagen med kompisar osv. Jag är själv hästägare som har gått på ridskola. En till dålig sak är spön, tycker inte man ska slå hästarna 🙁

 44. På vår ridskola får hästarna gå ute på förmiddagarna och går lektioner på efter middagarna. Sedan får dom vara ute hela lördagen. Det enda jag kan känna som ett problem e bettet. Bettet e en del på tränset som man sätter i munnen på hästen. Den e gjord av metal och värkar väldigt obekväm.

 45. Många hästar går ute på lösdrift 🙂 Det vill säga dom har en stor hage och ett skjul "ligghall" med varm och go halm som dom kan gå in och ut ur när dom vill, samt finns det dom som ger engilage i stor bal så hästarna alltid har tillgång till mat 🙂 Men sen om man skulle göra så med en liten ponny så kan den få fång, då kan den INTE gå på fulltillgång, och vissa hästar måste stå på box av olika skäl. Hästar enligt lag måste stå i hage på dagen så dom får inte stå på box hela tiden, om dom inte har boxvila pga en skada tex 🙂

 46. Jag rider och jag tycker att hästar har det bra iallafall i mitt stall där hästarna får gå ute i hagarna på nätterna och rids max 4 gånger /dag

 47. Jag har två hästar som går på lösdrift så dom går ut och in som dom vill, dom har ett vindskydd att gå in i och en gigantisk hage. Dom har även fri tillgång till hö så dom går och äter när dom än vill medans vissa ger några kilo hö till sina hästar ungefär 4 gånger om dagen morgon,lunch,middag och kväll, vissa får i sig extra tillskott på kvällen så dom får mer energi eller att dom behöver gå upp i vikt för att dom för magra och vissa får i sig grejer som är bra om dom tränas riktigt riktigt hårt. Mina hästar motioneras varje dag utom onsdagar för då är jag på ridskola och rider inför en ridinstruktör så jag lär mig mer saker, så jag kan rida mina hästar på ett bättre sätt. Vissa har boxplatser åt sina hästar så då står hästarna ute på dagen ungefär mellan 07-19 så dom bara står inne över natten. Sedan fodras dom oftast med extra tillskott och en liten hötuss och då blir dom utsläppta, dom får då lunch och middag ute eller så har dom fri tillgång till hö sedan vid 19 tiden tas dom in och får kvällsmat och extra tillskott. Vissa har fri tillgång till hö åt vissa hästar medans andra har utfodring ungefär 4 gånger om dagen, det spelar ingen roll om hästarna står på lösdrift eller på boxplats man kan ändå ha fri tillgång eller utfodring. Det spelar heller ingen roll om dom står på lösdrift eller inte om man vill ge dom extratillskott. Mina hästar har bara extra tillskott på vintern för i höet finns det inte lika mycket näring som i färskt gräs. Jag hoppas du förstår något av det jag skrev ILYSM❤️❤️

 48. Jag går på en ridskola och där tar man bara in hästar som trivs de andra säljer man till ett bättre hem men jag henne hur de är på andra skolor. Ly❤️❤️❤️

 49. Jag älskar hästar!🐴 Går i det. Men jag fattar dom som inte gillar dom. P.S Jag älskar dig jag kollar alltid på dig, ILYSM! Ja glömde nästan att seja att vissa behandlar hästar bra och vissa inte. Så som du sa!🐴 Jag älskar dig❤️

 50. Jag förstår ditt tänk om hästar. Jag har hästar själv och de får springa i hagen på dagarna och stå inne på nätterna för att de inte ska frysa och om de har mat så tycker de säkert att det är helt ok att stå där. och så rider jag. Det finns vissa som slår hästen och jag tycker att det är hemskt. men det är för att de it lyssnar men det gör it lika ont på hästen som det låter om man bara petar tänker jag.

 51. snääääääääääälllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaa kan du vlogga när du…………………RRRRRIIIIIIIIIIIDDDDDDDDDEEEEEEERRRRRR!?????????????????????????????????????????? snälllllllaaaa <3 <3 <3 <3 <3 <3

 52. Hej Therese! Jag har sysslat med hästar och riding sen jag var liten och jobbar nu också som ridlärare. Jag kan säga att jag tror att de flesta hästar i Sverige generellt mår bra och tycker om att bli ridna och umgås med människor, annars hade det inte gått att rida på så stora och starka djur. Däremot finns det vissa fall där hästarna tyvärr inte blir så bra behandlade som du säger… Och det är synd att det ska vara så, men det kommer väl alltid finnas människor som inte vet bättre. Om du vill se mer om hur min häst har det kan du gå in på min Youtube-kanal och även min instagram: fru_strandh. Du är även välkommen att besöka mig om du skulle vilja, jag brukar titta på dina videos och du verkar vara en grymt härlig person! 😊

 53. det beror på från stall till stall eller om hästen är sjuk eller inte. oftast står hästarna inne i boxen/spiltan på natten och sedan släpps de ut tidigt i en stor hage och får springa. ska man rida hästen tar man in den, sköter om den ex borsta osv. sedan går man ut till paddocken,ridhuset eller om man ska rida i skogen och motionerar hästen så gått det går. alla hästar har en personlighet och är en levande varelse. skulle verkligen rekomendera att testa therese och trava eller skritta då förstår man hur kul den tycker att det är. puss loveu <3

 54. Mina hästar får gå ute dygnet runt och har bara täcken när det värkligen behövs. De går varierade pass och rids hälften av tiden i skog. De vilar minst 1 dag i veckan och rider något lugnare pass. Jag är emot djurplågeri. Men vissa hästar går bara ute några timmar om dan och har tjocka täcken nästan in på sommaren och det är hemskt, vissa rids hårt 7 dagar i veckan och får aldrig rida i skogen eller på ängar. Hemskt! Det finns alltså bättre och Sämre stall😘

  Älskar dig therese😘😘😘😘😘😘😘

 55. jag tycker hästar ska vara ute hela dagen utom natten för då blir det för kallt. det finns saker som är mindre bra alltså människor som bara har häst för att rida. Och man ska ju också lägga mycket tid på hästens hälsa inte bara på att vinna priser och bli känd…

 56. En grej om ridsport :I själv rider jag och Big Lick är olagligt i Sverige och Djurens rätt finns ju i Sverige som arbetar med att stoppa djurplågeri. Och på ridskolor får hästarna motion, mat och dryck, dem får gå i hagar och har det rätt bra 🙂 No hate elr så men ville bara säga det❤️ ILYSM Therese!❤️😘

 57. (Vet att detta är en gammal video men vill ändå säga min åsikt om ridning)

  Där jag rider hade de tagit emot en häst som behandlades dåligt. Så alla är ju inte snälla.
  Men jag tycker att vissa ställen för ridning är bättre än andra. Det som inte är så bra är ifall man börjar med inridning för tidigt.
  Men jag gillar att rida så länge som hästen mår bra.

 58. Hej och jag har 8 hästar dem måt bra dem heter Charlie,Lucia,Allegra,Toffee,
  Teaser,Chilli och Mortimer. Älskar dig så sjukt mycke puss och hejdå!😚

 59. Jag rider själv på en ridskola men av det jag sett så finns det både plus och minus med ridskola

  1. Hästarna rider på lördagar från kl 7:00–13:20
  2. Men dom går i hagen på kvällen och släpps in sent på kvällen.
  3 dom är helt lediga på Söndagar

  Vissa personer behandlar sina hästar bra men inte alla
  Dom flesta riddkolor (vad jag har märkt) behandlar deras hästar väl 😘

 60. Jag äter tacos ganska ofta det fins ett Värmländsk sätt att äta tacos och då har man " vanliga saker " och banan det är SUPER GOTT kan du testa det i en video ly ❤💖 P.S är inte från Värmland men mina släktingar bor där ( nästan alla på min mammas sida ) lika om du tycker samma sak

 61. Jag rider själv och alla som jobbar där tar jättebra hand om hästarna där! Jag ska sen oxå bli skötare så på mitt stall så behandlas hästarna bra

 62. Jag har en häst och tycker att det är superkul. Vi har våra hästar i stallet på natten till morgonen för att vårt stall ligger i hallonbergen och en natt för länge sen fick hästarna vara ute i hagarna dygnet runt men då var det någon som tig två hästar och torterade dem… sedan det har vi alltid haft våra hästar i stallet på natten till morgonen.

 63. jag håller på med ridning och hästarna är ju flock djur så där jag rider får hästarna springa och va med varandra i hagen

 64. Du kan ta och äta dill (det e kramplösande) då kan det bli bättre så mitt tips är att ha med dig lite dill så kan du äta det lite då och då under dagen. Det lindrar ganska fort på en kvart kanske. Man kan även ta dill och sedan en värktablet

 65. Jag rider och på mitt stall får hästarna gå i hagen men ibland står de i sin box/spilta. De känner sig inte ensamma för de har alla sina stallkompisar. Du har ju läst att man slår hästen med en piska. Det är sant men hästen känner det knappt. På stallet där jag rider fins det tyvärr hästar som inte litar på meniskor p.g.a att de blev dåligt behandlade där de bodde förut. LYSM❤❤❤❤❤🐴

 66. Jag kan väldigt mycket om hästar och dem flesta hästarna står bara inne i boxarna på kvällarna, när dem typ har ont någonstans eller om man ska rida! Ps LYSM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *